Nu är den här – filmen där Backebo spelar huvudrollen

Under flera år har filmaren Bengt Danneborn tillsammans med skolans grundare och tidigare rektor, Susanne Spjuth, arbetat med att göra en film om skolans pedagogik. Resultatet är en film som vill utmana och inspirera lärare, elever, föräldrar, politiker och andra med intresse av skola och lärande i bilden av vad en skola kan och ska vara.

Vad händer om man börjar i en ände där mod, lust och vilja att lära och utvecklas står i centrum? Där kreativitet och lek inte ställs mot kunskap och goda resultat utan istället är själva utgångspunkten?

Följ med in i en lärprocess fylld av lust och nyfikenhet hos både vuxna och barn!

Och du, känner du någon som skulle kunna vara intresserad av att se filmen? Kanske en före detta elev, eller självaste skolministern? Tipsa dem gärna!

Förhandsvisningar – boka din biljett nu!

Fem förhandsvisningar är planerade i oktober så passa på att boka din biljett redan nu då antalet platser är begränsade till max 50 per visning och det är först till kvarn som gäller.Filmen är ca 75 min lång. I samband med filmen hålls ett seminarium på ca 30 min.

Visningar

Fredag 2 oktober kl 14.30
Lokal: Dieselverkstaden i Nacka

Lördag 3 oktober kl 13.00 och kl 16.00
Söndag 4 oktober kl 13.00 och kl 16.00
Lokal: Boo Folkets Hus, Utövägen 6 i Saltsjö-Boo

Biljettbokning: Maila till info@afsp.se och ange antal biljetter samt vilken visning du önskar gå på.

Biljettpris: 50:- för alla under 17 år. Övriga 100:-

Arrangör: Akademin för skapande pedagogik
Filmvisningarna är en del i projektet ”Från daghem i Reggio till skola i Nacka”.
Projektet stöds av Nacka kommun