Nu är den här – filmen där Backebo spelar huvudrollen

Under flera år har filmaren Bengt Danneborn tillsammans med skolans grundare och tidigare rektor, Susanne Spjuth, arbetat med att göra en film om skolans pedagogik. Resultatet är en film som vill utmana och inspirera lärare, elever, föräldrar, politiker och andra med intresse av skola och lärande i bilden av vad en skola kan och ska vara.

Vad händer om man börjar i en ände där mod, lust och vilja att lära och utvecklas står i centrum? Där kreativitet och lek inte ställs mot kunskap och goda resultat utan istället är själva utgångspunkten?

Filmen hade förhandsvisning på hemmaplan i Nacka under hösten 2020.  På grund av pandemin är premiären skjuten på framtiden, men så snart det är möjligt så smäller det! Om du inte vill missa detta så kan du anmäla ditt intresse att delta vid premiären genom att maila, kontaktuppgift finns nedan. Du kan också preliminärt boka filmvisning med eller utan tillhörande workshop/seminarium.

Kontakt: camilla.fogelstrom@backeboskolan.se