Skolval 2021

Nu närmar sig skolvalet för alla som ska börja förskoleklass ht 2021. På denna sida publicerar vi information som du som vårdnadshavare kan behöva för att denna process ska fungera så bra som möjligt.

Informationsmöte om Backeboskolan
9 december kl 17-18.30
Digitalt informationsmöte där ni får träffa skolledningen som berättar om skolan och ni har möjlighet att ställa frågor.
Anslut till mötet genom länken nedan:
Klicka här för att delta i mötet.

Ställ ditt barn i kö
För att kunna bli antagen till Backeboskolan behöver ditt barn vara registrerad i vår kö. Det gör du här:
Anmäl ditt barn till vår kö

Viktiga datum
11 januari
Vi skickar en förfrågan till alla i kön om de är intresserade av plats på Backebo ht 2021.

18 januari
Sista dag att svara på vår förfrågan. Vi fyller därefter klassen med de som tackat ja till plats. Detta sker utifrån kötid och förtur för de barn som går på vår egen förskola eller som har syskon på skolan.

22 januari
Vi meddelar alla som sökt plats på Backeboskolan om de fått plats eller ej.

Nacka24
Alla som väljer skola i Nacka kommun behöver också registrera sitt val i kommunens system Nacka24. Hur detta går till får ni information om från kommunen.

Frågor?
Om du har några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på: info@backeboskolan.se

Har du frågor om Nacka24 eller om skolvalet i stort så är det kommunen du ska vända dig till: Information om skolvalet