Efter en härlig sommar hägrar ett nytt läsår på Backeboskolan och skolan börjar den 16 augusti. Vi firar som vanligt skolstarten storslaget, och för första gången på flera år verkar det som att vi inte behöver ta hänsyn till Covid vilket betyder att alla elever, föräldrar, syskon och andra närstående är välkomna!

Det blir både båttur för blivande åk 1 och tårtkalas för alla. Tack till föräldraföreningen som ordnar båtar och kaptener!
Nedan ser ni programmet i sin helhet för de olika klasserna.

Förskoleklass
9.00 Samling på stora trappan utanför matsalen.
Ca 9.30 Vi går klassvis ner till bryggan och tar emot båten med sång och musik.
Ca 10.00 Upprop i klassrummet.
Ca 10.30 Fika klassvis på skolgården.
11.00 Fritids öppnar för redan inskolade elever. Tänk på att lämna över till fritids på ett tydligt sätt när ni går.

Åk 1
9.00 Samling vid Kummelnäs brygga iklädda flytvästar, för att därifrån åka båt till bryggan i skolviken, där alla andra elever samt personal tar emot med sång.
Ca 10.00 Upprop i klassrummet.
Ca 10.30 Fika klassvis på skolgården.
11.00 Fritids öppnar för anmälda elever.

Åk 2-6
9.00 Samling i klassrummen för att öva sånger.
Ca 9.30 Vi går ner till bryggan och tar emot båten med sång och musik. Alla elever går med sin lärare.
Ca 10.00 Upprop i klassrummen
Ca 10.30 Fika klassvis på skolgården.
11.00 Fritids öppnar för anmälda elever.

Dagen därpå är det vanlig skoldag med start 8.10.

Varmt välkomna önskar,
Kollegiet på Backebo